Rullaati rullaa!

Klara vappen! Täällä juhlitaan työväen juhlaa maltillisesti kevään ensimmäisten mansikoiden (espanjalaisia, näyttäviä mutta mauttomia), limesiman ja kuppikakkujen merkeissä.

Jos et keksi mitään tekemistä aattoillalle, osallistu vaikka tähän Kaksplussan kimuranttiin keskusteluun vappusiman kelluvista rusinoista 😀

 

3 Kommenttia

  1. Heaven Queen

    Vapun alla muuten Tuomiokirkonkadulle avautui uusi kahvila, näytti todella lupaavalta kun ohimennessäni sisään kurkin. Tuoretta leipää näytti olevan jos jonkinlaista ja monet muut leivokset tms. näyttivät houkuttelevilta: http://www.pyymaenleipomo.fi/oma/

    • Haeskelin tätä Googlemapsista, väitti, että Tuomiokirkonkatu 30:n kohdalla olisi joku Ray:n Täyspotti ja yläkerrassa Rosso. Taisi olla ikivanha kuva. Näytti siis siltä kulmalta, jossa on Mäkkäri ja yläkerrassa Rax ja Mäkkärin vieressä oli vielä taannoin Interflora. Onko kahvila siis tulossa johonkin tähän kohtaan, ihan siihen Tuomiokirkonkadun Mäkkärin puolen alkupäähän? Ah, kahvilat. Mä olen nykyään ihan myyty perinteisille mummokahviloille moderneilla mausteilla. Siis paikoille, joista saa hyviä kahveja ja muuta kuin pussiteetä, mutta leivonnaiset eivät ole mitään jenkkihenkisiä raakapakastejuustokakkuja ja muffineja tyyliin Wayne´s ja Coffee House. Tuntuu ihan hullulta, että ollessani teini, mikään ei ollut niin siistiä kuin Coffee Housessa tai Memphisissä istuskelu. Nykyään on luksusta saada valtaisa, itse leivottu korvapuusti tai piirakkasiivu.

  2. Heaven Queen

    Se on siinä Mäkkärin vieressä, olisko Täyspotti ollut siinä sitten ennen. Kahvila on siis avattu jo ja ajattelin käydä sen ensi viikolla testaamassa. Tuon kahvilan tuotteet ovat käsittääkseni itseleivottuja, sen takia sinne tekee mieli suunnatakin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.