Uusimmat tekstit

Ravintola Henriksin brunssi arvostelu

Henriksin brunssi: Voiko tällä hinnalla saada näin julmetun hyvää ruokaa?

(*Söin ja join ilmaiseksi) Viime viikolla pääsin juhlistamaan Tampereen ravintolamaailman merkkitapausta, ravintola Henriksin 30-vuotissyntymäpäivää. Henriks oli yksi ensimmäisistä hienommista ravintoloista, joissa kävin aikuisiällä, kun aloin tienata. Se on edustanut minulle aina mutkatonta, mutta kunnianhimoista keittiötä. Tähän ravintola pyrkiikin, ja sen mainoslause on ”rennon tyylikkäästi”. Arvostelu Henriksistä oli yksi ensimmäisiä tähän […]

5 loistavaa vinkkiä flunssan hoitoon

Mitä kannattaa tehdä, kun on sairastanut pari viikkoa sitkeää flunssaa? Uskon, että omakohtainen kokemukseni on tehnyt minusta ekspertin tässäkin asiassa. Eikös homma toimi niin 2010-luvulla? Käyt pari kertaa venyttelytunnila ja luot kokemustesi pohjalta voimauttava syvävenyttely -menetelmän, jota opetat muille hintaan 50 egeä tunti ja kirjoitat keittokirjan maksaa puhdistavista energiaruoista. Koska […]

Voimaruokaa Lentävän Lautasen kasvisbrunssilla

(*Söimme ilmaiseksi) Savusuolan alkuaikoina valitin hyvien lounasravintoloiden puutetta. Nyt Tampereella on valtavasti kivoja paikkoja, joista saa muutakin kuin kermassa uitettua lötköpastaa tai nakkikeittoa. Kaupungin brunssiskenekin on laajentunut ja ennen kaikkea monipuolistunut ilahduttavan paljon. Neljä vuotta sitten hotelli Tammer oli ensimmäisiä paikkoja, jotka tarjoilivat brunssia. Nyt tarjolla on niin Cafe Pispalan […]

perinteisen kalakeiton ohje resepti

Perinteinen kalakeitto ja plikkain robottihommia

Kerroinkin teille jo pari päivää sitten perheemme huikeista synttäripaardeista, joita juhlittiin helpon suklamuffinsikakun, kalakeiton ja Tähtien sota -robotin voimin. Tyttäremme halusi tehdä isänsä syntymäpäivän kunniaksi lohikeiton – älkää kysykö miksi. Sen isä sai, ja soppa maistui koko poppoolle erittäin hyvin. Vaikka tykkäänkin tallentaa tänne usein hiukan spesiaalimpia kokkailujani, suosituimpia ovat […]