5 loistavaa vinkkiä flunssan hoitoon

Mitä kannattaa tehdä, kun on sairastanut pari viikkoa sitkeää flunssaa? Uskon, että omakohtainen kokemukseni on tehnyt minusta ekspertin tässäkin asiassa. Eikös homma toimi niin 2010-luvulla? Käyt pari kertaa venyttelytunnila ja luot kokemustesi pohjalta voimauttava syvävenyttely -menetelmän, jota opetat muille hintaan 50 egeä tunti ja kirjoitat keittokirjan maksaa puhdistavista energiaruoista.

Koska olen niin fiksu, päätin levittää basillien kyllästämää viisauttani teillekin. Kas tässä, rakkaat ystävät!

1. Leiki, että olet terve

Paina pää kainalossa töitä tavalliseen malliin, juokse pressitilaisuuksissa ja kivoissa kinkereissä. Älä välitä siitä, että yskiä räyskit teatterin katsomossa niin kovaan ääneen, että näyttelijöiden vuorosanat hukkuvat limaisen monologisi alle. Kato ne on vaan korvien välissä noi taudit.

Tampereen Työväen Teatteri

2. Älä ota lääkkeitä

Koska rahaa kuluu. Käytä kuitenkin rahaa täydellisen hailakanroosiin tyynynpäällisiin. Lähde hakemaan niitä suuresta kauppakeskuksesta otsa tuskanhikeä helmeillen. Mene sinne mieluiten viiden maissa iltapäivällä, kun jonot ovat pisimmillään. Ihanaa ihmisvilinää, urbaania sykettä. Älä ota vesipulloa mukaan, vaan räi keuhkosi pihalle ihmisten keskellä. Mutta älä hyvä ihminen tuhlaa vitosta nenäsuihkeeseen ja toista Buranaan. Tää nykyaika on siis hirveen medikalisoitunut ja kaikkee, sillee.

3. Elä kaksi viikkoa yrteillä, keitoilla, teellä ja hunajalla

Uskottele itsellesi, että raaka inkivääri on tosi hyvää ja se toimii. Edelleen: älä vain osta lääkkeitä. Älä, vaikka puolisosi siirtyisi toiseen huoneeseen nukkumaan, koska ei jaksa jokaöistä räkäoopperaasi.

4. Pukeudu mahdollisimman epämukavasti, koska tyyli

Yhdistele mieluiten erilaisia ohuita keinokuituja, jotka eivät lämmitä, mutta saavat silti hien virtaamaan. Suosittelen korkokenkiä etenkin niinä päivinä, kun päässä heittää. Keskivartaloharjoittelua, you know. Nuorilla on nykyään niin kauheen heikot syvät vatsalihakset, kun ne ei tee heinätöitä.

5. Kuuluta flunssaasi kovaan ääneen, kaikkialla ja kaikille

Kuvaile yksityiskohtaisesti liman koostumusta, tukehtumisen tunnetta ja päässä surisevaa ampiaispesää. Kirjoita aiheesta bloggaus. Aloita jokainen Insta-videosi kertomalla, että olet kipeä, koska kukaan ei tiedä sitä. Ja jos tietää, ihmiset voivat unohtaa.

Oikeasti: osta niitä särkylääkkeitä. Kahta erilaista nenäsuihketta. Sano miehelle, että nyt sinä hoidat tuon mylvivän lapsen. Vetäydy makkariin ja ole ketarat ojollaan niin monta tuntia kuin tarvis. Lopeta räkäsi levittely ja voivottelu. Hoida itsesi, aikuinen ihminen.

Perkele.

Nyt sushia. Sitten taas toinen setti särkylääkkeitä ja nenäsuihkeita ja mammimaan.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.