Uusimmat tekstit

Arvostelu: Kebab on Armas-ketjun hitti, mutta kokonaisuutta voisi viilata

Olen niin monta kertaa kehunut ja ylistänyt Heikki Ahopellon kehittämää Armas-konseptia, että nyt on vihdoin aika arvostella edes yksi Armas-Pikaruokala. Muuten alan vaikuttaa jonkinlaiselta piilomainostajalta. Valitsin kohteekseni Kauppahallin Armaan, koska se on aito ja alkuperäinen, josta koko homma lähti liikkeelle. Nykyäänhän Armas-ruokaa voi nauttia niin Hervannassa kuin Helsingissäkin. Oman tuntumani […]

Tuoretta kalaa in your dreams

Hyvät, kiltit, kauniit ihmiset. Lupaan kirjoittaa ihan pikapuoliin parikin lounasrafla-arvostelua ja ihan järkeviä juttuja. Mutta sitä ennen taas laiskanpulskea, aggressiivinen purkaus, jossa ei ole minkäänlaista kritiikkiä, tutkivaa journalismia, pohdiskelua tai ymmärrystä yhtään ketään tai mitään kohtaan. Miksi helvetissä tästä kaupungista on niin vaikeaa saada tuoretta kalaa? Miksi tuoreen kalan saaminen […]

Asiat olivat ennen huonommin ja Ben Matlockin pää räjähti verenpaineesta

Kirjoitan nyt lyhyen ja fanaattisen purkauksen aiheesta, josta voisi kirjoittaa pitkän, hienon, kriittisen ja pohdiskellun esseen. Mutta mulla ei ole nyt aikaa sellaiseen. Matlock alkaa tasan 11 minuutin kuluttua. Hesarissa oli eilen mielenkiintoista tilastotietoa liittyen eineksiin. Kuinka moni tietää, että 1960-luvulla teollisen ruoan osuus suomalaisten syömästä ravinnosta oli 75 prosenttia. […]

Arvostelu: Bertha yllättää mutta ei kikkaile turhia

Käytin vihdoin äitienpäivälahjaksi saamani lahjakortin Berthaan. Vinkki: ravintolassa kannattaa käydä myös keskellä viikkoa. Ankea alkuviikko piristyy kummasti, kun tietää pääsevänsä ensiluokkaisten patojen ja pannujen äärelle. Pahoittelen kuvien tavallista kehnompaa tasoa. Nyt oltiin kännykän varassa, ja se ei valitettavasti tee oikeutta Berthan kauniille annoksille. Toivottavasti ruokien sanallinen kuvailu sentään hieman hyvittää […]