Uusimmat tekstit

Kasvistäytteiset uunipaprikat ja pimientos de Padrón

Minulla tulee syksyllä himo paprikoihin. Paprika on yksi lempikasvikseni ihan jo visuaalisuutensa vuoksi. Ruoan ulkonäkö on puolet makunautinnosta, ja paprikalla saa helposti värikkyyttä ruokaan. Soosi suorastaan huutaa, että työnnä mut kitaas. Pidän myös kypsennetyn paprikan mausta. Raakana tämä on närästysherkille aika ärtsy kasvis, mutta kypsentäminen, etenkin paahtaminen, grillaaminen tai paistaminen, […]

Arvostelu: Jack The Roosterin palvelu pelaa, mutta ruoka laahaa perässä

Olen käynyt monta kertaa rokkiravintola Jack The Roosterin chilikattauksessa eli Hell´s Nightissa. Vaikka näissä iltamissa ruoan tulisuus on pääosassa, olen saanut ihan hyvän kuvan paikan ruoasta. Ei mitään maailmaa mullistavaa, mutta ihan hyvää baarimättöä. Olen antanut chilikattausten pienet kömmähdykset anteeksi ja ajatellut, että ruoka on varmasti vielä parempaa normi-iltoina. Ensimmäisellä […]

Miksi oi miksi uudet ravintolat avataan aina liian aikaisin?

Tätä pohdiskelin piipahtaessani tänään ensimmäistä kertaa Tampereen rautatieaseman uudessa tunnelissa, joka on nimetty Food Stationiksi. Ennen oven avaamista harmittelin, että hitto kun ei tullut kameraa mukaan, että saisin kuvia blogiini. No, eipä se kamerattomuus niin paljon haitannut. Ensinnäkin, koko käytävänpätkä on aika lyhyt ja ahdas. Toiseksi, liiketiloiltaan suuret Burger Bar […]

Ihan vain pienille suolapaloille lähdettiin ja- MÄÄ HALUAN KASAN LIHAA JA YDINLUUTA JA HETI!!!!!

Tampereella vietettiin viime viikolla Tamperrada-tapahtumaa, jossa etsittiin kaupungin parhaita suolapaloja eli pintxosta. Ravintolakävijät saivat äänestää mukana olleiden ravintoloiden sormiruoista parhaan. Raadin ja äänestyksen tulos kuvaa mielestäni hyvin sekä kaupungin gastronomista antia että asiakkaiden makua. Minunkin ylistämäni Ravintola C voitti tuomaristoäänestyksen. Kansansuosikki taas oli perinteisen Bodega Saludin annos. En maistanut noista […]