Uusimmat tekstit

Tää varsaposeeraus on tehty yhteistyössä ihqudaashowroomissa duckfaceblogawardseissa

Okei, näistä räyhäpostauksista on näköjään tullut ihan uusi elementti blogiini. Mutta antakaa armoa. On melkein marraskuu, mulla on lapsi, kirja kesken, säätöä ja yöunet pätkissä. Siksi räyhään. Nyt olen ärtynyt blogeihin. Sen verran fiksu yritän olla, että hauku ketään nimeltä. Mutta fakta siis on se, että oma intoni blogien lukemiseen […]

Mokkainen sienipiiras

Rakastan Hesarin Torstai-liitettä aina, kun vuorossa on Henri Alénin makuparivinkki. Alén vinkkasi jonkin aikaa sitten sienien ja kahvin yhdistämisestä. Makupari voi tuntua aluksi oudolta, mutta kun aloin ajatella asiaa tarkemmin, sain tästä yhdistelmästä suorastaan päähänpinttymän. Mietitäänpä. Metsäsienet ja maitokahvi ovat saman sävyisiä. Kahvissa on täyteläisyyttä, joka korostaa sienten hentoa, umamimaista […]

Arvostelu: Kebab on Armas-ketjun hitti, mutta kokonaisuutta voisi viilata

Olen niin monta kertaa kehunut ja ylistänyt Heikki Ahopellon kehittämää Armas-konseptia, että nyt on vihdoin aika arvostella edes yksi Armas-Pikaruokala. Muuten alan vaikuttaa jonkinlaiselta piilomainostajalta. Valitsin kohteekseni Kauppahallin Armaan, koska se on aito ja alkuperäinen, josta koko homma lähti liikkeelle. Nykyäänhän Armas-ruokaa voi nauttia niin Hervannassa kuin Helsingissäkin. Oman tuntumani […]

Tuoretta kalaa in your dreams

Hyvät, kiltit, kauniit ihmiset. Lupaan kirjoittaa ihan pikapuoliin parikin lounasrafla-arvostelua ja ihan järkeviä juttuja. Mutta sitä ennen taas laiskanpulskea, aggressiivinen purkaus, jossa ei ole minkäänlaista kritiikkiä, tutkivaa journalismia, pohdiskelua tai ymmärrystä yhtään ketään tai mitään kohtaan. Miksi helvetissä tästä kaupungista on niin vaikeaa saada tuoretta kalaa? Miksi tuoreen kalan saaminen […]