Uusimmat tekstit

Uusivuosi: Ihan jotain pientä vaan tein, tommosen kolmemetrisen makkaran…

Mistä on hyvä uusivuosi tehty? Vajaat kymmenen vuotta sitten olisin varmaan vastannut, että mahdollisimman halvasta viinasta, lyhyestä baarijonosta ja ihqudaasta sekoilusta jonkun hipsterin kämpillä. Mutta minusta onkin tullut vanha, laiskanpulskea ja mukavuudenhaluinen. Samoin suuresta osasta ystäviäni. Me kalkkikset siis päätimme jo hyvissä ajoin, että vetäydymme pakoon kaupungin älämölöä ja aamuöisiä […]

Arvostelu: Roimasti petrannut Roast

Tammelan Roast on avautumisestaan asti ollut minulle kuin kengässä hiertävä kivi. Marko ”Poppamies” Suksi on onnistunut Roastin markkinoinnissa loistavasti. Jopa niin hyvin, että ravintolan taso ei ensimmäisen vuoden aikana vastannut mielenkiintoista imagoa. Olen käynyt Roastissa monta kertaa ja tähän asti pettynyt aina enemmän tai vähemmän. Annoksissa on ollut enemmän yritystä […]

Arvostelu: Löytävätkö asiakkaat Abu Fuadin perillisen?

Tiettävästi Tampereen vanhin kebabravintola Abu Fuad joutui sulkemaan tänä vuonna ovensa, koska ravintolan vuokrasopimusta ei uusittu Koskikeskuksen remontin jälkeen. Häätö sai tamperelaiset raivoihinsa, koska Abu Fuadin kebab ja etenkin omalla reseptillä tehty punainen kastike olivat monen mielestä kaupungin parhaat. Kaksi Abu Fuadin entistä työntekijää (joista toinen on Abu Fuadin yrittäjän […]

Joulutunnelmia ja hävyttömän maukas omenahillotorttu

Mausteiden ja kirpeän havun tuoksu, kynttilät, takkatuli, sauna ja painonsa alla notkuva herkkupöytä. En kaipaa jouluna yletöntä tavarahulabaloota, vaan yksinkertaisia asioita. Hyviä tuoksuja, himmennettyjä valoja, rauhoittumista ja RUOKAA. Thank god, kaikkea tätä ja etenkin jälkimmäistä piisaa anoppilassamme, jonne vetäydymme viettämään joulua koiralauman keskelle. Kotikeittiössä tulee kokeiltua yhtä jos toista eksoottista, […]