Tamperelaisbloggaajat valtaavat Ravinteli Berthan, tuu sääkim pileisiin!

Aloittaessani bloggauksen reilut kaksi vuotta sitten ajattelin, että olisi aika kiva, jos tämä harrastus toisi minulle myös uusia ystäviä ja kokemuksia. No, nyt on sitten tiedossa sellainen kokemus, että voi hyvää päivää.

Me tamperelaiset bloggaajat, eli allekirjoittanut, Emmi Nuorgam, Viinillä-blogin Heta ja Mansen muijat valtaamme Ravinteli Berthan tiistaina 7.7. kello 16 alkaen. Suomeksi: ME TEEMME teille ruokaa, jaiks!!!!!! Berthan pojat ovat toki tukena ja apuna, mutta tämä on meille samalla oppimiskokemus. Miten ravintolaa pyöritetään? Mitä pitää huomioida menua suunniteltaessa? Kuinka kauan illallisen esivalmisteluun kuluu aikaa? Ideaa on hiottu nyt pari viikkoa, ja olen jo ihan polvillani tämän poppoon edessä. Pelkästään yhden erikoisillan suunnittelu vaatii aivan hemmetisti työtä, ruokia pitää harjoitella, kokeilla ja esivalmistella, on mietittävä menekkiä, annoskokoa ja raaka-ainekustannuksia. Tämän rutistuksen jälkeen hattuni nousee jokaisen ravintoloitsijan edessä pilviin asti.

Olemme suunnitelleet kesäisen, hyvistä kotimaisista raaka-aineista tehdyn kolmen ruokalajin menun. Illalliseen kuuluu juomapaketti, sekä holillisena että holittomana versiona. Koska kyseessä on spesiaali-ilta, ja kokkailu on paljolti amatöörien vastuulla, emme toteuta kasvis- ja erikoisruokavalioita. Toki haluaisimme, mutta nyt tavoitteena on keskittyä mieluummin yhteen juttuun kuin kahmia harteille liikaa paineita ja epäonnistua.

Minä ja Emmi huseeraamme pääosin keittiössä, Heta suunnittelee teille mahtavan juomapaketin, ja Mansen muijat pitävät teistä huolta salin puolella. Yksi illan idea on se, että haluamme tavata teitä lukijoita ja tarjota teille kivan illan, jollainen ei ihan heti toistu. Tietääksemme yksikään suomalainen fine dining -paikka ei ole päästänyt hiiriä hyppäämään tällä tavalla pöydälle. Suuri hatunnosto Berthan ennakkoluulottomalle porukalle, joka oli ideassa heti täysillä mukana, kun Emmi keksi sen ja otti heihin salamana yhteyttä.

Meikäläinen lähtee nyt lomalle. Palattuani haluan nähdä täyteen varatun ravintolan. Eli kliketi klik, varaa pöytäsi Berthan nettivarauksen kautta.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.