Uusimmat tekstit

Laukon kartano millainen paikka

Aitoa aatelistunnelmaa Laukon kartanossa

(*Söin ja join ilmaiseksi sekä sain Laukkoon ilmaisen bussikyydin, kaksi kesäpassia ja pari kirjaa kartanon historiasta.) Pari viikkoa sitten Emmi sai kutsun tulla tutustumaan Laukon kartanoon, joka avataan ensimmäistä kertaa yleisölle 1.6. Hän pyysi minut avecikseen tilaisuuteen, jossa kerrottiin Laukon historiasta ja esiteltiin remontoitua kartanomiljöötä mediaväelle ja bloggaajille. Myönnyin oitis, […]

Kunnioita itseäsi ja ruokaa -päivä eli älä kiusaa itseäsi kiloilla

”Sää olisit nätti tyttö jos et olis niin hirveen lihava.” ”Hyi vittu mikä läskimakkara.” ”Miks sää oot noin kauheen lihava?” ”Kyllä sä olisit varmaan onnellisempi jos pudottaisit viis tai kymmenen kiloo. Kaikki hiilarit minimiin ja syöt pelkkää mustaa leipää vaan.” Tänään vietetään kansallista Älä laihduta -päivää. Some on ollut täynnä […]

Burger Bar The Bull Tampere kokemuksia arvostelu

Burger Bar The Bullin hampurilaisella on vahva filosofia

(*Kääpä söi ja joi ilmaiseksi) Aina kun kuvittelen, että Tampereelle ei mahdu enää yhtään uutta burgeripaikkaa, olen väärässä. Uusin ja pirskatin mielenkiintoinen tulokas on Hatanpään valtatielle avannut Burger Bar the Bull. Ravintola kuuluu samaan gastropubien ketjuun kuin esimerkiksi Tuulensuu, Inez, Praha, Soho ja Gastropub Kaleva. Kaikilla paikoilla on vahva, omaleimainen […]

parmesaani parsa paneroitu

Parmesaanilla paneroitu parsa

Hah, eilisestä vappuavautumisestani oli näköjään iloa aika monelle lukijalle. Vaikka suklaa-mustaherukkakakku olikin täysi susi, muut ruoat onnistuivat onneksi mukavasti. Omia suosikkejani olivat parmesaanilla paneroidut parsat. Nämä olivat mukavaa vaihtelua perinteisiin kinkun tai pekonin sisään rullattuihin parsoihin. Luin Hesarista taannoin reseptin, jossa parsat kastettiin ensin muna-majoneesiseokseen, pyöriteltiin panko-parmesaaniseoksessa ja paistettiin uunissa. […]