Uusimmat tekstit

Pulled peura ja kesäinen coleslaw

Uusi ruokaihastukseni on ylikypsä, revitty liha. Söin viimeksi pulled porkia, kun testasimme Daddy´s Dinerin. Daddy´sin lihaleipä oli ihan ok, mutta sen verran jäi petraamisen varaa, että päätimme testata samaa kotioloissa. Käytimme lihana taas yllättäen peuraa, tällä kertaa lapaa. Coleslawiakin rikastettiin porkkanoilla, joten tämä pulled pork bbq-kastikkeella on oma, vähän suomalaisempi […]

Pienen suuri juhla Ravintola C:ssä

Tyttösemme sai tänään nimen. Luovuimme ajatuksesta pitää juhlat kotona jo ennen kuin edes harkitsimme sitä kunnolla. Vauva-aikana tulee vietettyä ihan tarpeeksi aikaa kotona muutenkin. Kun kyseessä on vielä esikoinen, ja vanhemmat ovat edelleen pihalla kuin lumiukot, on kiva antaa jonkun toisen hoitaa homma ja istahtaa valmiiseen pöytään. Juhlapaikan löytäminen kesällä […]

Ei niin kevyttä kesäruokaa: Kermainen sienipizza

Ruokailuistamme saa varmaan tämän blogin perusteella tosi epäterveellisen kuvan. Ihan kuin söisimme koko ajan vain pizzaa, pastaa ja risottoa. Tai ehkä syömmekin. No nyt söimme taas, pizzaa nimittäin. Halusin yhdistää lempeitä, kermaisia makuja. Sieniä, ranskankermaa, sipulia, rasvaista lihaa ja tuoreita kotimaisia tomaatteja. Tämän pizzan kastike on tehty itse kokonaisista tomaateista […]

Arvostelu: Sympaattinen Don Taco tarjoaa raikkaita makuja

Vuosikausien väännön aiheuttanut Hämeenpuiston Rillinki pantiin lopulta maan tasalle, vaikka ties kuinka moni yrittäjä lupaili pelastavansa paikan. Perinteisen grillin sijaan puistoon on nyt noussut pieni vaunu, josta saa ehkä Tampereen terveellisintä pikaruokaa. Don Taco tarjoilee meksikolaisia tacoja, nachoja ja salsakastikkeita. Teekkari Pekka Laaksonen innostui oikeista tacoista niin paljon ollessaan Meksikossa […]