TableOnline arvoo 44 ilmaista illallista huippuravintoloihin

Oi oi, nyt on käynnissä sellainen kilpailu, johon allekirjoittanutkin viitsii osallistua. Yleensä inhoan ruksimista ja raksimista vaativia kisoja, joiden lopputuloksena suoramarkkinointipostia alkaa tursuta postiluukusta. Ravintoloiden online-varauspalvelu TableOnline on kuitenkin pannut pystyyn sellaisen synttärikisan, että nyt on pakko kokeilla onnea:

”Ravintoloiden online-pöytävarauspalvelu TableOnline hemmottelee hyvän ruoan ystäviä juhla-arvonnalla. Kaikkien TableOnlinen kautta pöytävarauksen tehneiden käyttäjien kesken arvotaan 44 illallispakettia Suomen parhaisiin ravintoloihin Helsingissä, Tampereella ja Porvoossa. Ilmaisia illallisia on tarjolla muun muassa Michelin-tähdellä palkittuihin Demoon ja Luomoon, rennolla tunnelmallaan hurmaava Muruun, Suomen parhaaksi ravintolaksikin valittuun tamperelaiseen C:hen sekä leikkisyyden ja fine diningin yhdistävään Berthaan.

Arvonnassa ovat mukana kaikki TableOnlinen rekisteröityneet käyttäjät, jotka tekevät palvelussa varauksia 7.10.-21.10.2013. Kolme ensimmäistä palkintoa annetaan eniten varauksia tehneille käyttäjille. Kaikki ravintolavarauksensa kannattaa siis tehdä lokakuussa TableOnlinen kautta. Loput ravintolapaketit arvotaan kaikkien rekisteröityneiden varaajien kesken, joten yksikin varaus kannattaa. Voittajat julkistetaan 30.11.2013 mennessä. Tarkat kilpailuohjeet ja listan arvottavista illallispaketeista löydät täältä.”

Tsekkasin palkintolistan, ja Tampereenkin palkintopaketit näyttävät houkuttelevilta. Arvonnassa on illallispaketteja C:hen, Berthaan, Hella & Huoneeseen ja Tiiliholviin. Helsingin palkinnoista kiinnostaisivat eniten Muru, Demo ja Luomo.

Kävin itse asiassa Berthassa juuri eilen, ja olin tehnyt varauksen TableOnlinen kautta, mutta harmikseni varaus ei osu tuon kilpailuajan sisälle. Mun on nyt siis pakko mennä johonkin toiseenkin paikkaan syömään ja tehtävä varaus tuota kautta. Siis hirveen harmillista. TO vaikuttaa muutenkin näppärältä palvelulta. Varausjärjestelmä ilmoitti heti, että Bertha ei ole maanantaina auki, ja ehdotti seuraavia mahdollisia päiviä, jolloin ravintolassa on tilaa. Varaus myös vahvistettiin saman tien. Joskus olen joutunut odottamaan ravintolasta vahvistusta varausmailiini jopa päiviä.  Nyt sähköpostiin oli kolahtanut vielä pyyntö arvostella ravintolakokemus. Yleensä olen tehnyt arvostelut lyhennettyinä Eat.fi:hin, mutta pitää alkaa lisätä myös TO:hon. Plus tuolla näkyy olevan tarjouksia rekisteröityneille käyttäjille, me likes.

 

2 Comments

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.