Yhteistyöhön kanssani

Savusuolaa on minun eli toimittaja ja viestintäasiantuntija Janica Branderin ruoka- ja ravintolapainotteinen lifestyleblogi. Savusuolan pääteema on rakkaus ruokaan, kokkailuun ja ulkona syömiseen. Välillä piipahdetaan ulkomailla, perhetapahtumissa, teatterissa ja oman mieleni syövereissä, mutta ruoka liippaa läheltä melkein aina. Olen kiinnostunut ravintoloista, lähiruoasta, elintarvikeuutuuksista, viineistä, kulttuurista ja urbaanista elämäntyylistä.

Ketkä ovat lukijoitani?

Lukijani ovat pääosin yli 25-vuotiaita kaupunkilaisia. He ovat ihmisiä, jotka haluavat ajatella, nautiskella ja nauraa. He ovat kiinnostuneita esimerkiksi uusista ravintoloista, ruoan alkuperästä, matkustelusta ja lasten tutustuttamisesta ruokakulttuuriin.

Millaista yhteistyötä teen?

Kirjoitan humoristisia, kriittisiä ja havainnollistavia juttuja. Haluan, että lukijani saavat objektiivisen kuvan siitä, mitä pidin testaamastani herkkukorista, ja millainen tarjonta ravintolan brunssilla on. Olen rehellinen, mutta en itsetarkoituksellisen ilkeä. Annan palautetta ja kehitysideoita, mutta perustelen kritiikkini aina.

Yhteistyön muotoja voivat olla esimerkiksi:

-Kaupallinen blogiyhteistyö, jossa tuotan tuotteestasi tai palvelustasi sisältöä omiin kanaviini

-Sisällöntuotanto sinun organisaatiosi kanaviin

-Tuotetestaukset ja palvelumuotoilu

-Ravintola-, hotelli-, matka- ja tapahtumatestaukset

-Reseptien suunnittelu

-Journalistinen työ, copywriting ja tiedotus

-Luova kirjoittaminen ja ideointi

-Luennointi ja koulutus

-Joku kiva yksisarvisiin ja viskeihin liittyvä

Olen allekirjoittanut Ping Ethics -koodiston, jonka tarkoituksena on varmistaa, että blogiyhteistyö on reilua ja vastuullista kaikkia osapuolia kohtaan. Minä en vahingoita toiminnallani yhteistyökumppanini brändiä, eikä kumppanini yritä tehdä blogistani piilomainonnan kanavaa tai yleisöstäni sellaisen kohdetta.

Olen avoin fiksuille yhteistyötarjouksille, mutta allerginen piilomainonnalle. Tekstini faktat saa tarkistaa ja virheet korjata, mutta en copypastaa blogiini muiden kirjoittamaa markkinointitekstiä.

Työnäytteitäni:

-Viini- ja ruoka-aiheinen sisällöntuotanto Pernod Ricardin Juomavinkki-sivustolle.

-Lähiruokaa käsittelevä blogiyhteistyö Kangasalan kaupungin kanssa.

-Tampereen Kukkaisviikkoja käsittelevä blogiyhteistyö Tampere Tunnetuksi ry:n kanssa.

-Tampereen parhaita ravintoloita käsittelevä blogiyhteistyö TableOnlinen kanssa.

-Uusia ruokainnovaatioita käsittelevä artikkeli Tamk.nyt-lehteen.

-Ruokaa, ihmissuhteita, terveyttä, työelämää, seksiä ja viihdettä käsittelevät artikkelit Annassa, Kotiliedessä ja Kaksplussassa.

Miten minuun saa yhteyden?

Jos koet, että edustamasi tuote, palvelu tai organisaatio sopii arvoihini ja periaatteisiini, ota rohkeasti yhteyttä!

Mailia voi naputtaa osoitteeseen janica.brander[at]gmail.com

Koska rakastan myös kaikkea wanhaan hywään aikaan liityvää, voit lähestyä myös pullopostin tai kirjekyyhkyn välityksellä.