Yhteistyöhön kanssani

Savusuolaa on ruoka- ja ravintolapainotteinen lifestyleblogi, jonka pääteema on rakkaus ruokaan, kokkailuun ja ulkona syömiseen. Välillä piipahdetaan ulkomailla, perhetapahtumissa, teatterissa ja oman mieleni syövereissä, mutta ruoka liippaa läheltä melkein aina. Olen kiinnostunut ravintoloista, lähiruoasta, elintarvikeuutuuksista, viineistä, kulttuurista ja urbaanista elämäntyylistä.

Lukijani ovat pääosin yli 25-vuotiaita kaupunkilaisia. He ovat ihmisiä, jotka haluavat ajatella, nautiskella ja nauraa. He ovat kiinnostuneita esimerkiksi uusista ravintoloista, ruoan alkuperästä, matkustelusta ja lasten tutustuttamisesta ruokakulttuuriin.

Kirjoitan humoristisia, kriittisiä ja havainnollistavia juttuja. Haluan, että lukijani saavat objektiivisen kuvan siitä, mitä pidin testaamastani herkkukorista, ja millainen tarjonta ravintolan brunssilla on. Olen rehellinen, mutta en itsetarkoituksellisen ilkeä. Annan palautetta ja kehitysideoita, mutta perustelen kritiikkini aina.

Olen allekirjoittanut Ping Ethics -koodiston, jonka tarkoituksena on varmistaa, että blogiyhteistyö on reilua ja vastuullista kaikkia osapuolia kohtaan. Minä en vahingoita toiminnallani yhteistyökumppanini brändiä, eikä kumppanini yritä tehdä blogistani piilomainonnan kanavaa tai yleisöstäni sellaisen kohdetta.

Olen avoin fiksuille yhteistyötarjouksille, mutta allerginen piilomainonnalle. Tekstini faktat saa tarkistaa ja virheet korjata, mutta en copypastaa blogiini muiden kirjoittamaa markkinointitekstiä.

Jos koet, että edustamasi tuote, palvelu tai organisaatio sopii arvoihini ja periaatteisiini, ota rohkeasti yhteyttä! Mailia voi naputtaa osoitteeseen janica.brander[at]gmail.com

Koska rakastan myös kaikkea wanhaan hywään aikaan liityvää, voit lähestyä myös pullopostin tai kirjekyyhkyn välityksellä.