Mitä kuuluu Tammelan venäläisravintolalle?

Siinähän se kysymys tulikin. Laulakaa siis armaat syväkurkkuni, jos tiedätte jotain Pussy Catin tilalle tulevan venäläisravintolan tulevaisuudesta. Muistelen, että ravintola Lari lupaili Facebook-sivullaan avaavansa Tammelassa maaliskuussa. Kovin keskeneräiseltä paikka vielä näyttää, vaikka ollaan jo toukokuun puolivälissä. Tosin raflan Facebook-sivulla kerrottiin huhtikuun lopussa remontin edistymisestä, eli jotain siellä tapahtuu. Olemme kavereiden kanssa jo ehtineet pessimistisesti spekuloida, onko koko hanke jäätynyt.

Sen verran olen tapahtumista kartalla naamakirjan perusteella, että Iidesrannasta Tammelaan muuttava ravintola ei jatkaisikaan Lari-nimisenä. Ravintola järjesti sivullaan äänestyksen uudesta nimestä. Äänestyksen voitti  nimiehdotus Tsaari. Sivulla ei tosin ole vahvistettu, onko Tsaari paikan uusi nimi. Pari kommentoijaa heitti nimi-idean Igor.

Oli paikan nimi mikä hyvänsä, odotan todella malttamattomana ravintolan avautumista. Ylipäätään toivon, että se avautuu, eikä hanke ole kuivunut kasaan. Ilmoitelkaahan itsestänne, Larin väki! Me kaipaamme jo Tammelaan balalaikan sointuja, vodkaa ja suolakurkkuja! Ei saisi mennä asioiden edelle, mutta onnistuessaan tämä konsepti voisi olla hitti. Mikä sopisikaan paremmin Tammelaan kuin pulputtava samovaari, charmantti hienhaju ja punainen plyysi. Sen verran paljon täällä pyörii meitä ”suuria taiteilijoita” enemmän tai vähemmän laitamyötäisessä ja elämän (tai Antabus-reflojen) kolhimina.

Lopuksi muihin aiheisiin. Tänään vietin elämäni ensimmäistä äitienpäivää äidin roolissa. Äitienpäivätonttu oli ihana ja toi tällaisen lahjan.

Minulle on kuulemma juonittu jo hyvää illallisseuraakin. Mahtavaa. On kiva päästä testaamaan Bertha virallisesti tavallisena iltana. Idän pikajuna -illastahan teinkin jo postauksen, mutta se ei ole täysin vertailukelpoinen ravintolan normaalien iltojen kanssa.

On se kuulkaas vaan niin, että kaikki, mitä ei voi syödä, on turhaa. Paitsi rakkaus ja kirjoittaminen.

 

3 Kommenttia

  1. Kai tiedät jo että Ravintola Tsaari on avattu? 🙂

    • Jep! tätä on odotettu kuin kuuta nousevaa. Tsaarinhan luvattiin avautuvan jo maaliskuussa. Noh, ehkä tämä hissukseen edennyt aikataulu on sitten sitä aitoa venäläisyyttä…. Kurkin ikkunoiden takaa varmaan joka viikko koko kesän ja kevään. Tämä on ehdottomasti testilistalla lähiaikoina.

  2. niinhän sitä lupailtiin, käsittääkseni remontti venyi, ja olikin vähän suurempi kuin mitä oli odotettu 🙂

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.