Tule turisemaan Savusuolan Facebook-ryhmään

Vihdoinkin sain sen aikaan, Savusuolan oman Facebook-sivun. Mietin pitkään, perustanko ryhmän. Teen paljon someen liittyvää työtä, ja yritän tietoisesti olla koukuttumatta siihen liikaa. Huomaan joskus hyrrääväni väsyneillä ylikierroksilla, kun roikun illalla koneella tai plärään puhelintani. Aivot eivät enää toimi, mutta olen liian vireytynyt nukahtaakseni.

En ehdi aina kirjoittaa tänne kaikesta, mistä haluaisin. Monesti olisi kivaa aloittaa keskustelu tai heitellä ilmoille pieniä tunnelmapaloja tai ravintolauutisia, kuten teen Twitterissä. Hetken tuumittuani totesin, että FB-sivu voi helpottaa bloggaustani sen sijaan, että se aiheuttaisi lisäduunia. Yksittäiset uutiset ja ajatukset eivät ole aina kokonaisen bloggauksen arvoisia. Sen sijaan Facessa ja Twitterissä pienestäkin älähdyksestä voi viritä hyvä keskustelu.

Facebook-viserryksen ansiosta kuulinkin tänään, että venäläinen ravintola Tsaari lopettaa Tammelassa. Tilalle tulee turkkilainen Malabadi, joka toimii jo Hervannassa. Ehditko testata Tsaarin, piditkö? Entä onko Malabadi testaamisen arvoinen?

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.