Uusimmat tekstit

Nääs-heimo Stadissa vol. 1: illallinen Shelterissä, unet Radisson Blu Seasidessa

(*Illallinen Shelterissä ja yöpyminen ja ateriat hotellissa olivat ilmaisia) Arki rauhoittui vihdoinkin ja ehdin turista teille parin viikon takaisesta tripistäni. Kävin kuulkaas melkein ulkomailla, Hesoissa. Itse asiassa kyseessä oli seuramatka, jonka teimme Tampere Food Clubin bloggaajien kanssa. Meidät kutsuttiin illalliselle Kanavarannan tulokkaaseen Shelteriin, jota isännöi Suomen Top Chef 2012 Teemu […]

bloggaaminen

Stressi is a bitch – 5 vinkkiä kiireen ja ylikierrosten selättämiseen

Huhhahhei mikä viikko. Lähdemme huomenna minilomalle Tukholmaan, ja pidennetyn viikonlopun vuoksi olen joutunut rutistamaan työt kasaan ennätysajassa. Osaan nykyään hallita stressiäni paljon paremmin kuin opiskeluaikoina, mutta nyt väänsin sellaisen kasan töitä, että muistin taas, miltä tuntuu olla todella väsynyt, pahantuulinen ja ylikierroksilla. Stressinhallintataidot ja kyky aikatauluttaa arkensa järkevästi ovat freelancerin […]

uunissa paistetut fetalla ja timjamilla maustetut perunasiivut

Uunissa paahdetut timjami-fetaperunat

En ole koskaan erityisemmin välittänyt perunasta. Lapsuudessani peruna oli lähes ainoa lisukevaihtoehto, ja pasta ja riisi olivat jotakin eksoottisempaa ja harvinaisempaa. Kuulun myös kumiperunoiden traumatisoimaan sukupolveen. Kiinteiden kuoriperunoiden sijaan meille tarjottiin koulussa valmiiksi kuoruttuja, ylikypsiä ja mauttomia perunoita. Pastapäivät tuntuivat juhlalta, ja kun muutin kotoa pois, en keittänyt koskaan perunoita. […]

jouluinen kurpitsapiirakka resepti

Jouluinen kurpitsapiirakka, suolaisen ja makean pyhä liitto

Halloween tuli ja meni, ja oikeastaan nyt on kaikkein paras aika tehdä kurpitsaruokia. Kaupat nimittäin myyvät varastoon jääneet kurpitsat nyt monessa paikassa halpaan hintaan. Löysin Stockalta kotimaisia Halloween-kurpitsoja, siis niitä kirkkaanoransseja ja muodoltaan pyöreitä. Kilohinta oli vain hieman yli euron, joten päätin vihdoinkin tehdä kurpitsapiirakan, joka on jäänyt monta kertaa […]