Uusimmat tekstit

Näsinneula Tampereen Riesling-viikot

Tampereen Riesling- ja Spätburgunder -viikkojen 2016 helmet

(*Söin ja join ilmaiseksi) Vielä ehtii! Nimittäin Riesling – ja Spätburgunder -teemaviikoille, joita vietetään ravintoloissa ympäri Suomen. Teemaviikko jatkuu 22.5 asti. Viime vuoden tapaan Saksan viinitiedotus tarjosi ilmaisen ravintolakierroksen Mansen bloggaajajengillemme. Tampere Food Clubin tuttujen naamojen lisäksi mukana oli Ripaus tryffeliä -bloggaaja Merja, joka oli kierroksella viime vuonnakin. Tästähän alkaa […]

PING Helsinki verkostoituminen

Sit mun päästä kuului PING! PING Helsingissä syntyneet oivallukset

Kameran kuvamuisti täynnä, hiertyneet jalat, pari päivää kestänyt darranpoikanen, siellä täällä leijuvia puuhkanpalasia, käyntikortteja, naurua, kysymyksiä, ärsytystä, oivalluksia. Tässä pähkinänkuoressa minun PING Helsinkini. PING on Suomen suurin sisällöntuotattajien festari, joka kokosi toista kertaa yhteen bloggaajat, vloggaajat, tubettajat, snäppääjät, valmentajat, koodarit, bisneshipit ja visionäärit. Olin kuullut hehkutusta monelta PINGiin viime vuonna […]

Tillikka kokemuksia

Uudistettu Tillikka tasapainoilee klassikoiden ja nykyajan välissä

(*Söin ja join ilmaiseksi) Viikko sitten kävin Tillikassa toisen kerran vuoden sisään. Viime kesän lopulla tutustuin tuolloisen keittiömestari Pasi Viitalan bistroherkkuihin. Ajatuksena oli tuoda klassisen pyttipannun ja rasvaa tihkuvan kanaleivän oheen jotain modernia, mutta konstailematonta. Pidin kovasti Viitalan luomista tapaksista, sherryssä haudutetusta kanasta ja ruispaneroidusta lohesta. Nyt lista on uusittu […]