Uusimmat tekstit

itse tehdyt falafel-pyörykät

Falafel-pyöryköitä, paahdettuja uunijuureksia ja sitruunakastiketta

Karsastin falafelia vuosia. Se oli minulle kasvissyöjien ikävä, kuiva ja mauton pihvi, joka mikrotettiin kebabbilassa pitaleivän (siis sen vettyneen sämpylän) väliin. Pääsin falafelin makuun vasta maistettuani kunnon kikhernepihvejä Zeytuunissa ja Fafa´sissa. Tampereen parhaita falafeleja saa muuten nyt samoilta huudeilta, sillä Fafa´s avasi pari päivää sitten ravintolan aivan Zeutuunin naapuriin Aleksanterinkadulle. […]

Ravintola Ribe arvostelu

Miniloma Tallinnassa: illallisella Ribessä, sikarilla jazz-luolassa

(*Söin ja join Ribessä ilmaiseksi, paattimatkat ja muut huvitukset maksoin itse,) Vihdoinkin saan päätökseen kaikkien aikojen fine dining -viikkoni purkamisen. Pari viikkoa sitten kävin vain muutaman päivän sisällä C:ssä, Hellassa ja Huoneessa sekä Tallinnassa Ribessä. Sain siis myös Ribeen ilmaisen kutsun, ja ravintola näkyy kestinneen bloggaajia viime aikoina ahkerasti. Kirjoitusten […]

TTT Viita

Sielun ja ruumiin ruokaa ravintolassa ja teatterissa

Teatteriminäni on aktivoitunut aivan liian pitkän tauon jälkeen. En ole tainnut puhua siitä täällä aikaisemmin, mutta minulla oli teini-ikään asti vakava haave tulla näyttelijäksi (tosin halusin olla myös taidemaalari, kirjailija, sarjakuvapiirtäjä, kirurgi ja seksikäs agentti). Se oli hassua, sillä olin lapsena ja nuorena kamalan ujo, mutta näyttelemisestä pidin. Minulla oli […]

appelsiinikana veriappelsiini couscous

(Veri)appelsiinicouscous ja curry-appelsiinibroileri

Kaikki itseään kunnoittavat ruoka- ja lifestyleblogit ovat pursuilleet viime viikkoina veriappelsiineja. Tämä on ensimmäinen kerta, kun havahdun jonkin sesonkiraaka-aineen näin voimakkaaseen läsnäoloon parsakautta lukuun ottamatta. Kun olen tässä kärvistellyt kolme viikkoa toinen toistaan seuranneissa köhissä, minun ei ole tehnyt mieli mitään happaman raikasta tai terveellistä. Kuvat veriappelsiininpuolikkaista eivät ole napanneet […]