Uusimmat tekstit

Dining 26:n kevätmenu: siunaa mikä sipuli!

(*Kaupallinen yhteistyö Dining 26:n kanssa. Söimme ja joimme ilmaiseksi. Minulle ei ole maksettu postauksen kirjoittamisesta.) Dining 26 by Arto Rastas on ollut jo pariin otteeseen Tampereen parhaiden ravintoloiden listallani. Olen käynyt täällä syömässä useampaan otteeseen, sekä ilmaiseksi kutsuvieraana että tavallisena maksavana asiakkaana. Ruoka on ollut aina älyttömän hyvää, juomat piste […]

parsapelti ohje

Kiireisen illan parsapelti

Seuraavina viikkoina tarjolla tulee olemaan lähinnä parsaohjeita, sori siitä. Parasta parsassa on se, että se ei kaipaa yletöntä työstöä, maustamista tai pitkää kypsennysaikaa. Kuoret ja tyvi veks, pari minuuttia pannulla, perusmausteet ja se on siinä. Parsapelti on ihana ruoka. Se on ateria sellaisenaan tai lisuke. Määrien kanssa ei tarvitse olla […]

Valkosipuli-seesamiparsa ja uppomunat

Vaikka pidän kotimaisista juureksista ja puhun niiden puolesta, on tämä nyt jumaleissön hienoa, kun vihdoinkin saa parsaa! Ja pian voi syödä kevyellä omallatunnolla reilummin kotimaista kurkkua, tomaattia ja salaattia. Olen herkutellut viime viikot parsalla lähes joka päivä. Tykkään valmistaa sen yksinkertaisesti pannulla paahtaen, hieman mausteita ja lisukkeita vaihdellen. Tällä kerralla […]

Arvostelu: Holidayn ruoka ei nouse hypetyksen tasolle

Pari vuotta sitten Helsingissä kohistiin niin kovasti Richard McCormickin Holiday-ravintolasta ja sen terassista, että supina kantautui tänne Suomen henkiseen pääkaupunkiin asti. Holiday on Katajanokalla sijaitseva rento bistro, jonka listalla ei ole lainkaan lihaa. Somessa on vilahdellut kuvia ostereista ja kokonaisena grillatusta kukkakaalista. Plyysiä, palmuja ja aurinkorantoja Testasin ravintolan työmatkalla maaliskuussa. […]