Uusimmat tekstit

Hotelli Tammerin aamiainen arvostelu

Syö lautasesi tyhjäksi, aikuinen ihminen

Leikitäänpä sunnuntain ratoksi pientä ajatusleikkiä. Jos käskisin sinua ostamaan kaupasta puolikkaan vesimelonin, haukkaamaan siitä kerran ja heittämään lopun hedelmän roskiin, tottelisitko? Jos mielesi tekisi kananmunaa, keittäisitkö sekä munan että paistaisit kokkelia, söisit molemmista annoksista suullisen ja kippaisit loput biojätteeseen? Kaikki vastaavat näihin kysymyksiin, että en tietenkään. Vastaus on kuitenkin täyttä […]

TTT Tytöt 1918

Vuonna 2018 Tampereen teatteriskenessä räjähtää ja sinun on koettava se!

(*Tampereen Työväen Teatteri tarjosi päivän majoituksineen, ruokineen ja ohjelmineen. Kuvat näytelmästä TTT/Kari Sunnari) Tuntuu uskomattomalta, että vasta sata vuotta sisällissodan jälkeen Suomi alkaa olla kypsä aiheesta puhumiseen. Tosin se, mitä termiä vuoden 2018 tapahtumista käytetään, jakaa varmasti edelleen mielipiteet. On niitä, jotka haluavat puhua vapaussodasta, punakapinasta tai veljessodasta. Varsinkin Pirkanmaalla […]

Lapland Hotel Tampere aamiainen kokemuksia

Arvostelu: Lapland Hotelin aamiainen päihittää monet brunssit

(*Ensimmäisellä kerralla söin omaan piikkiini, toisella kerralla yöpymisen aamiaisineen tarjosi Visit Tampere) Yövyin kuukausi sitten Tampereen Lapland Hotelissa hauskoissa bloggaajien pikkujouluissa. Asun vain korttelin päässä hotellista, mutta halusin testata huoneen ja nauttia hotellin aamupalan. Olen käynyt Laplandissa aamiaisella kerran aikaisemminkin. Kokemus oli niin hyvä, että jälkeenpäin harmitti, kun kamera ei […]

persimon-vuohenjuustomaljat ohje

Persimonmaljat vuohenjuustovaahdolla

Olen havahtunut persimonien ja sharonien olemassaoloon vasta Lähi-idän ruokatrendien myötä. En ole hedelmäihminen. Parhaiten minulle maistuvat marjat, raikkaat omenat ja kirpeät sitrushedelmät. Ruokablogeissa vilahdelleen persimonohjeet eivät ole innostaneet minua kehittelemään mitään tästä hedelmästä (joka on kasviopillisesti marja), kunnes tajusin, että syvä makeus toimii parhaiten rakastamieni juustojen kanssa. Pyöräytin viime viikonloppuna […]