Arto Rastas avaa jättiravintolan keskustan kupeeseen

Jes jes joo! Kulahtanut Sevilla on luojan kiitos menneisyyttä. Tilalle tulee jotain sellaista, jota olen niin odottanut. Hellan ja Huoneen ravintoloitsija Arto Rastas avaa Moron mukaan maalaisranskalaisen ravintolan rautatieaseman viereen, ihan keskustan kupeeseen.

Olen niin hypessä, ettei mitään järkeä. Tämä on juuri sitä, mitä olisin aseman Food Stationillekin kaivannut. Huomasin, että kesätauon jälkeen alakerrassamme sijaitseva Hella ja Huonekin on karsinut ja rehevöittänyt listaansa. Annokset taitavat olla hiukan isompia ja rustiikkisempia kuin ennen, ja jokaisen ruoan alkuperä (kasvattaja, tila jne.) on mainittu menussa. Ennen listalla oli muistaakseni kahdeksan erilaista annosta, nyt kuusi. Piperrys ja nouvelle cuisine ovat näköjään auttamattomasti menneisyyttä, ja huippuravintolat palailevat askeleen taaksepäin, tuhtien lihapatojen ja lähes kotiruoan ääreen.

Rastaan uudessa ravintolassa on 150-paikkainen sali ja iso terassi. Rastas kuvailee ravintolaa rennoksi seurustelupaikaksi, jossa ”sian ruhoa vuollaan salissa”,  joten pahin kilpailija lienee Ravinteli Huber.

Damn, tällä hetkellä tuntuu kyllä todella hyvältä asua Tammelassa!

 

2 Kommenttia

  1. Heaven Queen

    Silmiini osui juuri tieto että Bistro LePot avaa ovensa 2.11. eli vielä noin kuukausi pitää jaksaa odotella. Täytyy kyllä sanoa että tuo on tämän vuoden kiinnostavin ravintolauutuus Tampereella. Pitää käydä kyllä heti marraskuun alkupuolella synäämässä paikka perinpohjin. http://www.bistrolepot.fi/

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.