Uusimmat tekstit

Rento mökkituliainen: Brita-kulhokakku

En ole innokas leipuri, mutta kerran kesässä pitää saada itse tehtyä mansikkakakkua. Viime kesänä innostuin Brita-kakusta, ja tavoistani poiketen tein sen jopa KAKSI kertaa: perinteisen mansikka-Britan kermarahkalla sekä suklaa-Britan mascarponella ja kirsikoilla. Nyt sukat alkoivat pyöriä innosta jalassa, kun törmäsin Tiskivuoren emännän upeaan kuvaan, jossa täytekakun ainekset on pinottu rennosti […]

Sillipasta välimerelliseen puttanesca-tyyliin

Nopeaa, sopivasti suolaista, silti raikasta. Siinä meikäläisen ruokatoiveet helteellä. Kuten olen kertonut, illalliseksi tulee pyöräytettyä harva se päivä jonkinlainen pasta. Sekä te että minä olimme niin innoissamme minttu-fetapastasta, että kehitin heti toisen välimerellisen pastan, joka on yhtä yksinkertainen ja älyttömän herkullinen. Tämän maustetahnassa pyöritetyn, makeilla kirsikkatomaateilla ja oreganolla kruunatun pastan […]