Uusimmat tekstit

Radisson Blu Aleksanterissa asiakasta passataan pullakahveilla

(*Kaupallinen yhteistyö Radisson Blu Aleksanterin kanssa. Yövyimme ja söimme hotellissa ilmaiseksi.) Kuukausi sitten kuulin kaveriltani ihmeellisestä hotellista. Semmoisesta, jonka aulassa on herkkuja pursuileva jääkaappi. Bisneshuoneisiin majoittujat saavat kuulemma hakea sieltä Magnumeja vaikka keskellä yötä. Kyseinen hotelli on Punavuoressa sijaitseva Radisson Blu Aleksanteri. Hehkutukset taas ovat hotelleja hardcore-tasolla kuluttavan ystäväni suusta. […]

punaviinissä haudutettu peura

Peuranpaisti punaviini-timjamikastikkeessa

Edellisiviikonlopun ”raskas velvoitteeni” oli juoda punaviiniä. Työn alla oli kiva työjuttu: lupasin Pernod Ricardille maistella viskitynnyrissä kypsytettyä Jacob´s Creek Double Barrel Shirazia ja kirjoittaa siitä Juomavinkin blogiin. Testailin viiniä viikonlopun aikana erilaisten ruokien kanssa, esimerkiksi pizzan, juuston ja tumman suklaan kera. Pakakstimessa oli peuran pallopaisti, joten hauduttelimme lihankin viinikastikkeessa juuresten […]

porsaankyljykset kerma-sherrykastikkeessa

Kermassa ja sherryssä haudutetut porsaankyljykset

−Etsä mitenkään pliiiiiiiis haluais syödä tänä viikonloppuna possua? −Kuis? −No kun mulle on tulossa kokonainen sika enkä mä saa sitä millään syötyä. Niin että olisinko mä voinut tuoda sulle vähän lihaa? Suurin piirtein näin kulki minun ja Kiksit-bloggaaja Timon viestinvaihto pari viikkoa sitten. Timo oli saanut ”pienen” lihalähetyksen Kaartilan tilalta, […]

Ahlmanin ravintola Anna

Tampereen parhaat ravintolat ja kahvilat vuonna 2017

Etenkin ulkopaikkakuntalaiset kyselevät minulta usein ravintolasuosituksia. Suosittelua helpottaakseni kokosin listan ravintoloista ja kahviloista, jotka sykähdyttivät minua eniten vuonna 2017. Olen käynyt viime vuonna kaikissa paikoissa vähintään kerran. Alleviivaankin sitä, että kyseessä on subjektiivinen lista, jota sanelee ennen kaikkea oma elämäni. Koska bloggaus on toistaiseksi harrastukseni enkä voi omistautua täysipäiväisesti finen […]