Uusimmat tekstit

Berthan ravintolavaltaus lähestyy, tunnelma koekeittiössä kuumenee

Reilut kymmenen vuotta sitten kokkaaminen tarkoitti minulle sitä, että otetaan Uncle Ben´sin valmiskastikepurkki, kuumennetaan soosi kattilassa ja siivutetaan joukkoon paprikaa tai sipulia. Olin ihan vakavissani sitä mieltä, että minähän laitan ruokaa. Monet kaverini laittoivat vielä huonommin, ja valmiskastikkeista jalostetut mössöni saivat jopa kehuja. Enpä olisi silloin uskonut, että jonain päivänä […]

Ntounias, slow food -paratiisi kanojen keskellä

Uskoisitko, että tässä talossa on jumalaisen ihana slow food -ravintola. No tuota. Ei nyt ihan ensimmäiseksi tulisi mieleeni, ellen olisi kuullut paikasta niin paljon hehkutusta sekä miehen sukulaisilta että Tripadvisorista. Matka Drakonan kylässä sijaitsevaan Ntounias-ravintolaan on oma kokemuksensa. Ajoimme kylään Therisson laakson, tai pikemminkin rotkon läpi. Kameran pitkä putki jäi […]

Nopeat syövät hitaiden safkat – varaa paikkasi Berthan erikoisiltaan!

Muistuttelua Tampereen päheimmästä ravintolatapahtumasta! Ravinteli Berthassa otetaan kesälomalla rennosti, rillaillaan ja chillaillaan. Ja tiistaina 7.7. herrat päästävät meidät, viisi tamperelaista bloggaajaa rellestämään keittiöönsä. Menossa mukana minä, Mansen muijat, Emmi Nuorgam ja Viinillä. Kokkaamme teille Berthassa kesäisen menun ravintolan herrojen avustuksella. Orkesterin tahdit on nyt jaettu siten, että minä ja Emmi […]

Kasviksillakin elää, voi niillä todellakin elää

Tuntuu ihan hassulta, että loma on vasta puolivälissä. Muistelen, että pidin viimeksi syksyllä 2012 näin pitkän loman, kaksi kokonaista viikkoa putkeen. Miehen yrittäjyydessä ja omassa freelanceriudessa ja projektiduuneissa on se hyvä puoli, että lomat voi pitää aika joustavasti silloin, kun itse haluaa. Kääntöpuoli on sitten se, että työjuttuja pitää tsekkailla […]